Bernús, M., Mazzarella, D., Stanić, J., Zhai, Z., Yeste-Vázquez, A., Boutureira, O., Gargano, A. F. G., Grossmann, T. N., & Noël, T. (2024). A modular flow platform for sulfur(VI) fluoride exchange ligation of small molecules, peptides and proteins. Nature Synthesis, 3(2), 158-191. https://doi.org/10.1038/s44160-023-00441-0[details]
Bernús, M., Mazzarella, D., Stanić, J., Zhai, Z., Yeste-Vázquez, A., Boutureira, O., Gargano, A. F. G., Grossmann, T. N., & Noël, T. (2024). Publisher Correction: A modular flow platform for sulfur(VI) fluoride exchange ligation of small molecules, peptides and proteins. Nature Synthesis, 3(2), 277. https://doi.org/10.1038/s44160-024-00489-6
Zhai, Z., Mavridou, D., Damian, M., Mutti, F. G., Schoenmakers, P. J., & Gargano, A. F. G. (2024). Characterization of Complex Proteoform Mixtures by Online Nanoflow Ion-Exchange Chromatography-Native Mass Spectrometry. Analytical Chemistry, 96(22), 8880-8885. https://doi.org/10.1021/acs.analchem.4c01760[details]
Zhai, Z., Schoenmakers, P. J., & Gargano, A. F. G. (2024). Identification of heavily glycated proteoforms by hydrophilic-interaction liquid chromatography and native size-exclusion chromatography – High-resolution mass spectrometry. Analytica Chimica Acta, 1304, Article 342543. https://doi.org/10.1016/j.aca.2024.342543[details]
Passamonti, M., Zhai, Z., Moreschini, M., Wilson, J. W., Zhou, M., Schoenmakers, P. J., & Gargano, A. F. G. (2023). Influence of ion-pairing reagents on the separation of intact glycoproteins using hydrophilic-interaction liquid chromatography - high-resolution mass spectrometry. Journal of Chromatography A, 1688, Article 463721. https://doi.org/10.1016/j.chroma.2022.463721[details]
Wei, Z., Knaus, T., Liu, Y., Zhai, Z., Gargano, A. F. G., Rothenberg, G., Yan, N., & Mutti, F. G. (2023). A high-performance electrochemical biosensor using an engineered urate oxidase. Chemical Communications, 59(52), 8071-8074 . https://doi.org/10.1039/d3cc01869e[details]
De UvA gebruikt cookies voor het meten, optimaliseren en goed laten functioneren van de website. Ook worden er cookies geplaatst om inhoud van derden te kunnen tonen en voor marketingdoeleinden. Klik op ‘Accepteren’ om akkoord te gaan met het plaatsen van alle cookies. Of kies voor ‘Weigeren’ om alleen functionele en analytische cookies te accepteren. Je kunt je voorkeur op ieder moment wijzigen door op de link ‘Cookie instellingen’ te klikken die je onderaan iedere pagina vindt. Lees ook het UvA Privacy statement.