Chen, T., Brul, S., & Hugenholtz, J. (2023). Exploring the potential of Bacillus subtilis as cell factory for food ingredients and special chemicals. Microbial Cell Factories, 22, Article 200. https://doi.org/10.1186/s12934-023-02208-w[details]
Chen, T. (2025). Bacillus subtilis as a cell factory for bio-based production processes. [Thesis, fully internal, Universiteit van Amsterdam]. [details]
Chapter 3: Developing Bacillus subtilis as cell factory for the production of the natural biocontrol compound pulcherrimin(embargo until 01 February 2026)
Chapter 4: Bacillus subtilis as cell factory for enhanced production of the biopolymer precursor pyridine-2,6-dicarboxylic acid(embargo until 01 February 2026)
Chapter 5: Development of a real-time monitoring assay for 2,6-pyridinedicarboxylic acid production by Bacillus subtilis(embargo until 01 February 2026)
De UvA gebruikt cookies voor het meten, optimaliseren en goed laten functioneren van de website. Ook worden er cookies geplaatst om inhoud van derden te kunnen tonen en voor marketingdoeleinden. Klik op ‘Accepteren’ om akkoord te gaan met het plaatsen van alle cookies. Of kies voor ‘Weigeren’ om alleen functionele en analytische cookies te accepteren. Je kunt je voorkeur op ieder moment wijzigen door op de link ‘Cookie instellingen’ te klikken die je onderaan iedere pagina vindt. Lees ook het UvA Privacy statement.