For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.
Kom samen met andere PPLE-alumni bij een exclusieve rondleiding door het Groote Museum van Artis. Verken samen de verbindingen tussen alle vormen van leven - van mensen tot microben - door de lens van kunst, wetenschap en filosofie, en reflecteer kritisch op je eigen rol binnen dit delicate evenwicht.
Kerngegevens van evenement Alumniweek - Discover the ARTIS Groote Museum (for PPLE alumni only, EN)
Datum
17 oktober 2024
Tijd
17:00 -18:00

Enthousiast? Schrijf je hier meteen in!

Sluit je bij ons aan voor een rondleiding door onze buurman buiten de campus – het Groote Museum. Genomineerd voor ‘European Museum of the Year’, benadrukt de tentoonstelling de onderlinge verbondenheid van alle levensvormen door kunst, wetenschap en filosofie op een creatieve manier te combineren.

Krijg nieuwe impulsen over hoe je impact kunt maken door je persoonlijke keuzes of bredere maatschappelijke acties. Hoe zie jij het dieet van de toekomst? Hoe zullen we onze steden vormgeven om ruimte te maken voor de natuur? Hoe kunnen we de ontwerpen van de natuur benutten om innovatie te inspireren?

Na het bezoek nodigen we je uit voor een vervolgborrel in de PPLE Common Room, op slechts een steenworp afstand. Meld je apart aan voor de borrel.