For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.
Neem deel aan dit online webinar met rector magnificus Peter-Paul Verbeek, met een focus op de strategische internationale positie van de UvA en recente ontwikkelingen op dit gebied.
Kerngegevens van evenement Alumniweek - UvA's global impact: insights and Q&A with rector magnificus Peter-Paul Verbeek (EN, sessie 1)
Datum
14 oktober 2024
Tijd
13:30 -14:30
Photo by Sander Nieuwenhuys

Enthousiast? Schrijf je hier meteen in!

Tijdens het webinar krijg je ook de gelegenheid om vragen te stellen. We nodigen alle internationale alumni van harte uit om deze boeiende sessie bij te wonen. We hebben verschillende internationale alumni benaderd om hun input te verzamelen, zodat dit webinar is afgestemd op uw interesses en verwachtingen. Mis deze kans niet om opnieuw contact te maken met uw alma mater en waardevolle inzichten te krijgen in hoe de UvA haar toekomst op het wereldtoneel vormgeeft.

Dit evenement is Engelstalig en vindt online plaats. 

Spreker

Peter-Paul Verbeek is rector magnificus en lid van het College van Bestuur van de Universiteit van Amsterdam. Verbeek is tevens hoogleraar Philosophy and Ethics of Science and Technology in a Changing World aan de Universiteit van Amsterdam. Momenteel is hij een van de zes hoofdonderzoekers van een tienjarig onderzoeksprogramma over de Ethiek van Maatschappelijk Ontwrichtende Technologieën (ESDiT). Daarnaast is hij voorzitter van de UNESCO Wereldcommissie voor de Ethiek van Wetenschap en Technologie (COMEST) en voorzitter van de ECP-begeleidingscommissie voor Ethiek en Digitalisering.