Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Ontdek hoe spannend wetenschap kan zijn tijdens de speciale kindermiddag in het Universiteitstheater! Laat onze alumni van de toekomst kennismaken met een wereld vol experimenten: van hologrammen maken tot het meten van hun eigen snelheid. Spelenderwijs leren de kinderen over wetenschap en technologie, op een manier die inspireert en nieuwsgierig maakt. Een mooie kans om je kinderen kennis te laten maken met de magie van de wetenschap.
Kerngegevens van evenement Alumniweek - Alumni van de toekomst: laat je kinderen kennismaken met de wetenschap
Datum
16 oktober 2024
Tijd
15:00 -17:00

Enthousiast? Schrijf je hier meteen in!

Meer informatie over het programma

Slim Sprinten met Startblokken! 
Hoe snel ben jij echt? Ga de uitdaging aan en meet het met deze startblokken! Gebruik daarna wetenschap om nog sneller te reageren. Ready, set... GO! Wie is de snelste van je vrienden? Durf jij het aan? 

Ben jij een rekenwonder? 
Hoe snel denk jij? In het levensgrote bordspel ‘Resolf’ moet je supersonisch snel nadenken. De sommen worden steeds ingewikkelder maar het spel wordt steeds spannender. Los jij het als eerste op? 

Maak je eigen hologram! 
Maak je eigen hologram en breng magie tot leven. Ontdek hoe licht en wetenschap samenwerken om een waanzinnig 3D-effect te creëren. Leer de geheimen achter hologrammen en bouw je eigen spectaculaire illusies. Klaar om versteld te staan? 

Universiteitstheater

Nieuwe Doelenstraat 16-18
1012 CP Amsterdam